kerstdiner

HET KERSTMENU VOOR THUIS

Bekijk en bestel ons kerstmenu 2021


Reserveer nu voor een kerstdiner bij restaurant Beleef! Vught

Beste gast,

Wat hadden we het fijn gevonden, als we u dit jaar met de Kerst weer in ons restaurant hadden kunnen ontvangen. De nieuwe beperkingen en de vooruitzichten maken het op dit moment echter zeer onzeker of en hoe we met de Kerst open kunnen en mogen zijn.

Met een dubbel gevoel hebben we daarom nu de beslissing moeten nemen om te kiezen voor hetzelfde concept als afgelopen jaar; het opzetten van een Kerstmenu dat u met weinig werk in staat stelt om met de Kerst een restaurantwaardig diner op tafel te zetten. Wij hebben een menukaart samengesteld van heerlijke én eerlijke gerechten. De voor- en nagerechten krijgt u veelal tafelkaar op schaal of bord aangeleverd. 

Een kleine tip ; kiest u zo veel mogelijk als groep voor dezelfde gerechten. Dat maakt het voor u extra eenvoudig alles goed en gelijktijdig op tafel te krijgen en stelt ons in staat de gerechten op zijn mooist aan u te presenteren.

U kunt vanaf nu uw bestelling doorgeven door gebruik te maken van het bijgevoegde bestelformulier. Vragen? Bel me gerust. Willem = 0650656944  Geef het formulier bij ons af of mail het door naar willem@restaurantbeleef.nl.
Maak voor uzelf ook een kopie. Dan weet u precies wat u besteld heeft. U kunt uw bestelling afhalen op VRIJDAGMIDDAG 24 december

Om grote drukte te voorkomen, krijgt u van ons uw eigen afhaalmoment. U kunt bij afhalen pinnen of het bedrag overmaken. Vanzelfsprekend krijgt u een duidelijke instructie over hoe u de gerechten optimaal op tafel kunt zetten. 
Wij wensen u nu alvast een hele fijne Kerst en natuurlijk smakelijk eten!